Iness

Är en glad och utåtriktad tjej, som drömt om att bli frisör sedan jag var liten. Min första ”kund” hade jag som 14 årig i min utflyttade brors rum där jag hade fixat en salong. 2010 vid 19 års ålder gick min dröm i uppfyllelse, då jag kom in på Svenska frisörskolan i Stockholm.

När jag avlagt gesällen 2012 flyttade jag tillbaka till vackra Piteå och startade eget i Jävre, där jag snabbt blev känd för min noggrannhet. Drev salongen i tre år tills vi fick vår underbara dotter.

2016 började jag jobba här på Parelle med ett helt fantastiskt gäng. Jag älskar verkligen mitt jobb, då jag med färg och form får hjälpa mina kunder att hitta stilen är det jag brinner för mest. Kort långt, lockigt, tunt eller tjockt hår spelar ingen roll. Alla kunder är unika och lika viktiga för mig.

Är även utbildad i Hairtalk extensions och älskar att göra uppsättningar. När jag är ledig umgås jag gärna med familjen hemma eller i Tunisien, där vi brukar spendera vår semester sommartid med släkten. När vi väl är hemma i Piteå är en mysig dag bara att vara hemma och umgås och att baka något gott till fikat.