Jobba med oss

Vill du jobba med oss?

Hudterapeut och sökes!
Vi söker nu ännu en hudterapeut till vår salong. Anställningsgraden kan diskuteras men önskvärt är 80-100%. Du ska självklart genomgått en godkänd hudterapeututbildning och var serviceinriktad och älska ditt yrkesval!
Ett extra plus om du kan jobba med yumilashes, diatermi, cryopen, laser men det är inget krav.
Vi ser fram emot din ansökan!
Hör av dig till oss på 0911-231898 eller maila på info@parellepitea.se

Har du eget företag inom skönhet och vill arbeta i centrala Piteå? Kanske har du varit verksam ett tag och längtar efter arbetskompisar? Vi på Parelle, även känt som ”JOWA” är flera företag under samma tak. Vi är i dagsläget hudterapeuter, massageterapeuter och nagelterapeuter som jobbar här . Vi har även Annika som är butiksansvarig och är oss alla behjälpliga med bokningar, kassa, försäljning mm. Självklart hjälps vi alla åt om det behövs och vi kan i butiken.  Arbetar du med något av det vi gör – eller ännu hellre, något som passar in under vårt tak men som vi än inte erbjuder, har vi plats i ett av våra behandlingsrum. Om du kombinerar dina behandlingar med
t ex nagelförlängning kan även detta vara intressant för oss.  För oss är det viktigt med rätt person på rätt plats och ser gärna att du har kunden i fokus samtidigt som du gillar kundservice. Vi vill även att du är ansluten till SHR, SEYF eller Sansa och har en godkänd utbildning i branschen. Vi använder oss av It´s Perfect bokning och kassasystem gemensamt. Du får även finnas med på vår hemsida med dina tjänster. Möjlighet finns att hyra plats på 50-100%. 

Hör av dig till oss på 0911-231898 eller maila på info@parellepitea.se

 

 

Parelle

KONTAKTA OSS

Vill du komma i kontakt med oss eller fråga oss något? Skicka ditt meddelande i formuläret här på sidan.


Parelle Cosmetics Piteå
Storgatan 45, 941 32 Piteå
0911-23 18 98
info@parellepitea.se

Kontakta Parelle