Personal

Eva

Eva
Hudterapeut/butiksägare,
som jobbat på Parelle i 12år.
Sköter alltifrån administration,
personal, inköp och hudvårdsbehandlingar.

Jeanette

Jeanette
Väldigt duktig och erfaren hudterapeut som varit med länge i branschen, och som nu även klivit insom delägare. Varför inte boka en tid hos henne för en skön ansiktsbehandling!

Johanna

Johanna
Erfaren frisör sedan 2009 som har jobbat både i Piteå och Stockholm.
Sedan den 1 maj 2016 driver Johanna frisörsalongen i egen
regi, men vi är ändå som ett. I oktober 2017 fick hon en son och är just nu mammaledig.

Beatrice

Beatrice
Ännu en duktig hudterapeut som jobbat hos oss sedan sommaren 2015. Just nu mammaledig med sitt andra barn.

Brigitte

Brigitte
Brigitte är utbildad
massageterapeut och har
drivit egen salong hemma i Nederländerna under många år.
Till glädje för oss flyttade hon med sin man till Sverige och har hittat sitt hem i Piteå, eller rättare sagt Hemmingsmark.

Annika

Annika
En riktig glädjespridare och sångfågel som mer än gärna hjälper till med alltifrån att boka in dig på behandlingar, till att hitta de rätta produkterna för just dig.

Sofia

Sofia
Vårt senaste tillskott på frisörsidan, som har bra koll på trender och gillar att komma med nya idéer. Engagerar sig i varje person och gör allt för att uppnå deras förväntningar.

Iness
Väldigt duktig, noggrann och lyhörd frisör, som tidigare drivit egen salong ute i Jävre. Hos oss driver hon också sitt eget företag i form av hyrstol - New Look by Iness.

Maria Glavén

Maria
Maria är utbildad inom make up och styling, 3D bryn samt nagelterapeut. Hon driver också sitt eget företag här hos oss - by Glavén.


Vitor Vitor 
Barberare från Portugal som flyttade till Piteå 2016. Hos honom kan du få en ny snygg frisyr - med mönsterrakning, om du så önskar, och även ett snyggt välansatt skägg.